50% korting op alle meisjesmerken uit de collecties zomer 2017
Shop nu >>
SUMMERSALE
40% KORTING op alle merkenBikkembergs kinderkleding

Bikkemsberg kinderkleding is een sportieve Preppy high fashion label. Bikkemsberg is opgericht door Dirk Bikkemsberg die de enige designer die de voetbalsport zeer goed weet te vertalen naar high fashion. Bikkemsberg kinderkleding gebruikt alleen maar luxe materiaal waardoor de kleding na vele wasbeuren nog gewoon heel mooi blijft.
Bikkemsberg kinderkleding is vooral sportief en hip. In de collectie van Bikkemsberg tref je veel hippe joggingspakken die zeer stoer dagelijk te dragen kunnen worden. Ook vind je vaak mooie chic nette overhemd en longsleeve met stropdassen voor de preppy stoere jongens. Divali-Online heeft de kleding van Bikkembergs vanaf de maten 68 t/m maat 164 (vanaf 3 maanden t/m circa 14 jaar). Ook heeft Divali-Online voor de alle kleinste exclusiieve boxpakje die erg leuk is als kraamcadeau te geven en/of te krijgen.

Divali-Online heeft vanaf het seizoen zomer 2013 ook bijpassende Bikkembergs schoenen in het assortiment. Hoe leuk is het om matchende schoenen van Bikkembergs te dragen in combinatie met de preppy Bikkembergs kleding.