• HemelvaartactieSHOP NOW >>
  • Nieuw Binnen DamesNet binnen gekomen : Nikkie By Nikkie Plessen, Lovit, Delousion, Rich, The Whitebrand
  • Impressie Winter Collectie 2017/2018Impressie van wintercollectie 2017/2018 is nu online. Klik hier om de impressie te bekijken!
Bezoek ook ons stenen winkel in Alkmaar
AdresOpeningstijden
Huigbrouwerstr 12Ma    13:00 tm 17:30
1811 BJ AlkmaarDi-Vr 10:00 tm 17:30
Tel. 072-5111151Za     10:00 tm 17:00
 Zo*   13:00 tm 17:00
*iedere eerste zondag van de maand

16/10/14 - THE ELEVEN COLLECTION VAN JOSH V!
THE ELEVEN COLLECTION VAN JOSH V!Het is al oktober en dat betekent dat de feestdagen praktisch voor de deur staan. Hoe heerlijk is het om nu al weg...

11/10/14 - De mooiste design dameskleding bij Divali-Online
De mooiste design dameskleding bij Divali-Online De mooiste design dameskleding van vele trendy en hippe merken shop je natuurlijk bij...

29/6/14 - Black Orchid denim van de celebs nu ook bij Divali-Online
Black Orchid denim van de celebs nu ook bij Divali-Online Vele Steren zoals Gisele B√ľndchen, Julia Roberts, Reese Witherspoon, Kim Kardashian,...

wanneer u op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd
u tot wel 10% extra korting krijgt met VIP member
u gewoon lekker doorspaart met extra 5% in de vorm van spaarpunten bovenop alle sales
u 2,5% betalingskorting als u direct betaalt met IDEAL, PayPal of Docdata payment
Wij erg lage verzendkosten hanteren: €2,95 binnen Nederland en €4,95 naar België en Duitsland

17-12-2013

Nederland is een nieuw kledingmerk rijker, Collection PRC

Het nalatenschap van Percy Irausquin verhuist van de Zantman Modegroep naar Maria Tailor en Tamara Elbaz, bekend van tv-programma Modemeisjes met een missie. De dames hebben het merk van de in 2008 overleden modeontwerper gekocht en willen de lijn verder uitbouwen. De naam verandert van Percy Collection weer terug in Collection PRC.

 

De eerste collectie bij de nieuwe eigenaar zal gelanceerd worden in oktober en bestaan uit een wintermode en items voor de feestdagen. Wat de modemeisjes willen veranderen aan de collectie zeggen ze niet, maar ze noemen wel de woorden: chic, glamoureus en 'super vrouwelijk'.

De Zantman Modegroep neemt nog niet helemaal afscheid van Percy. De modemeisjes blijven voor de productie samenwerken met het modeconcern dat eigenaar is van de merken Enelle en A-rticles. Ook ondersteunt Zantman de dames op gebied van inkoop en logistiek.

Percy Irausquin staat vooral bekend om zijn flamboyante couturejurken. In 2007 richtte hij ook een prêt-à-porterlabel op bij de Zantman Modegroep, genaamd Collection PRC. Later veranderde de naam in Percy Collection. Nadat de ontwerper in 2008, op 39-jarige leeftijd, onverwacht overleed aan een hersenbloeding volgde zijn goede vriendin Kirsten den Elsen Irausquin op bij het label. Momenteel creëert Daniëlle Schone de collectie van het modemerk. De overname heeft volgens Zantman geen gevolgen voor de medewerkers van Collection PRC.

Het modemerk van Irausquin heeft momenteel 85 verkooppunten in Nederland en België. Pascal Zantman, van de Zantman Modegroep zei eind vorig jaar tegen FashionUnited dat het goed gaat met Collection PRC. "De collectie is redelijk stabiel en heeft na al die jaren wel haar identiteit gevonden."

Maria Tailor is model en zal de verkoop van Collection PRC op zich nemen. Tamara Elbaz, eigenaresse van Silk-Pr, Events & Models, ontfermt zich over de pr van het label. Samen met vriendin Josh Veldhuizen, eigenaresse van modemerk Josh V, maakten de vriendinnen in 2010 het tv-programma Modemeisjes met een Missie.

Collection PRC Webshop Online dameskleding