VERZENDEN

Wij versturen standaard met DPD. Op verzoek kunnen we ook met PostNL versturen. We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt en direct betaald, versturen wij dezelfde dag nog je bestelling.
Binnen Nederland worden de pakketten de volgende werkdag bezorgd.*
* Wij hebben geen invloed op de drukte en vertragingen bij de postbezorging.

VOLG JE PAKKET

Nadat wij je pakket hebben overgedragen aan DPD/PostNL, versturen wij dezelfde dag een e-mail met daarin het 'Track & Trace' nummer van uw pakket. Via een link in je mail wordt je geleidt naar PostNL/DPD Track & Trace website - zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten!

Het 'Track & Trace' nummer van je pakket met bijbehorende link kun je ook vinden in je account. Je gaat naar "Mijn account", vervolgens klik je op de knop "BEKIJKEN" van de betreffende bestelling. Het 'Track & Trace' nummer is te vinden onder de kop "Verzendmethode".

Deze track en trace link zal pas werken nadat het pakket is ontvangen en verwerkt bij DPD/PostNL. Dit gebeurt meestal 's avonds op een van hun distributiecentra.
 

NEERZETTOESTEMMING

Door een neerzettoestemming te geven aanvaard je de bijbehorende risicos en aansprakelijkheid voor eventueel verlies en/of beschadiging van pakketten die op de aangegeven locatie zijn neergezet. Wanneer een pakket zoek raakt en er een neerzettoestemming is gegeven kan zowel Divali als DPD niks meer voor je betekenen. 

VERZENDKOSTEN

Binnen Nederland: €3,95 voor bestelling tot €100,-. Daarboven is verzending gratis.
Naar België en Duitsland : €6,95 voor bestelling tot €200,-. Daarboven is verzending gratis.
Naar Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Denmark, Sweden : €15,-
Naar overige landen : €50,-