VERZENDEN

Wij versturen standaard met DPD. Op verzoek kunnen we ook met PostNL versturen. We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij uw thuis af te leveren. Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt en direct betaald, versturen wij dezelfde dag nog uw bestelling.
Binnen Nederland worden de pakketten al volgende werkdag bezorgd.

Belangrijke informatie betreft de levering met DPD tijdens de lockdown:

Zoals eerder vermeld versturen wij standaard met DPD. Momenteel kan DPD de drukte wat beter aan dan PostNL. De levering door DPD wordt in 90% van de gevallen de volgende dag geleverd. Voor alle particuliere adressen is de gebruikelijke werkwijze dat je pakket na een eerste niet succesvolle afleverpoging aan huis bij een Pickup parcelshop wordt afgeleverd.
Door de sluiting van een groot aantal winkels die als parcelshops werken, wordt die werkwijze onoverzichtelijk voor de ontvanger. Daarom wordt met ingang van 16 december niet alleen de 2de afleverpoging een thuislevering geïntroduceerd, maar als eerste partij in Nederland introduceert DPD nu ook de 3de afleverpoging aan huis. Mocht de ontvanger bij de 3de afleverpoging nog steeds niet opendoen, gaat het pakket retour.

Je krijgt altijd een email van DPD met de status van de verzending. Mocht je geen mail ontvangen, dan is het mogelijk in je spambox. Neem anders contact met ons op.

 

VOLG UW PAKKET

Nadat wij uw pakket hebben overgedragen aan DPD/PostNL, versturen wij dezelfde dag een e-mail met daarin het 'Track & Trace' nummer van uw pakket. Via een link in uw mail wordt u geleidt naar PostNL Track & Trace website - zo weet U precies wanneer U uw bestelling kunt verwachten!

Het 'Track & Trace' nummer van uw pakket met bijbehorende link kunt u ook vinden op uw account. U gaat naar "Mijn account", vervolgens klikt u op de knop "BEKIJKEN" van de betreffende bestelling. Het 'Track & Trace' nummer is te vinden onder de kop "Verzendmethode".

Deze track en trace link zal pas werken nadat het pakket is ontvangen en verwerkt bij DPD/PostNL. Dit gebeurt meestal 's avonds op een van hun distributiecentra.

 

VERZENDKOSTEN

Binnen Nederland: €2,95 voor bestelling tot €100,-. Daarboven is verzending gratis.
Naar België en Duitsland : €4,95 voor bestelling tot €200,-. Daarboven is verzending gratis.
Naar Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Denmark, Sweden : €10,-
Naar overige landen : €30,-