DIVALI-Online.com
DAMESMEISJESJONGENSNEW ARRIVAL English  Nederlands  
Zoek product  

Verzenden & Retouren

Verzendkosten
Voor binnenlandse zending bedragen de verzendkosten voor iedere bestelling € 2,95 en voor zending naar België en Duitsland € 4,95.
Verzendkosten van zending naar andere EU landen varieert tussen € 7,50 en € 10,-. Zending naar landen buiten de EU rekenen we € 17,-.

De werkelijke verzendkosten zijn in de meeste gevallen veel hoger dan wat wij u in rekening brengen. Het verschil komt dan in rekening van DIVALI-Online.

Levering
We streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 3 dagen. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke bedrag.

Afkoelingsperiode:
Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. 

Dit recht is niet van toepassing indien:

  1. de kleding gedragen en/of gewassen is**;
  2. u getracht heeft een gebrek te herstellen;
  3. vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels;

** Graag attenderen we u op het volgende:
Alle kledingstukken die zijn gedragen en/of gewassen kunnen niet retour worden gestuurd. Kledingstukken die zijn bewerkt met strasstenen, studs en/of andere opgenaaide bewerking kunnen nadrukkelijk na het dragen niet geretourneerd worden.

Wij vragen u dan ook de ontvangen artikelen goed te controleren of eventuele gebreken. Na verloop van de afkoelingsperiode kunnen wij geen uitzondering maken t.a.v. ruilen en/of retourneren.

U dient de retour aan te melden bij “Retour aanmelden”. Zie verder voor uitleg.

Aangemelde artikelen dienen uiterlijk binnen 5 werkdagen bij ons te zijn ontvangen. Voor België/Duitsland geldt een retourtermijn van 7 werkdagen. De verzendkosten van de retourzending komen voor uw rekening. Wij moeten administratiekosten van minimaat € 15 euro in rekening brengen voor retourzending die na het verlopen van het retourtermijn alsnog bij ons binnenkomen of retourzending die niet voldoende is gefrankeerd.

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de retour binnen 3 dagen afhandelen. Voor het niet-afgeprijsde(*) artikel zal het betaalde bedrag voor dat artikel (verminderd met actiekortingen indien van toepassing)  binnen 7 werkdagen teruggestort worden op de door u opgegeven bank/giro nummer. Voor afgeprijsde (*) artikel krijgt u het betaalde bedrag voor dat artikel (verminderd met actiekortingen indien van toepassing)  als tegoed op uw account bijgeschreven.  Uw tegoed is onbeperkt geldig en kan voor uw volgende bestellingen bij Divali-online.com wordt gebruikt. Tegoed kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

(*) Artikelen die zijn gekocht tijdens de speciale actie periode worden als "afgeprijsd" beschouwd.

U bent zelf verantwoordelijk voor het retouren. DIVALI-Online gaat er vanuit dat de u de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door DIVALI-Online nimmer geaccepteerd.

De retourzending kan gestuurd worden naar het volgende adres:

Divali-online.com
Huigbrouwerstraat 12
1811 BJ Alkmaar

Indien het artikel een redelijke waarde vertegenwoordigt dan dient u het in uw verantwoordelijkheid als pakket te sturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retour zending. Vermeld aan de buitenkant van de verpakking duidelijk het retournummer.

 

Terug

Official dealer van de volgende merken:
7 All Mankind KidsArmani JuniorBOOFBossBy JottDelousionDishe Jeans
Divali_boutiqueDKNYDSQUARED2Elisabetta Franchi GirlsFun&FunGivenGlamorous
Goldie EstelleIn Gold We TrustIpanema - RiderJacky LuxuryJacky Luxury KidsJoshVKarl Lagerfeld Kids
Kate MackKate Mack SamplesKenzoLe ChicLittle DelousionLiu Jo KidsLofty Manner
Love IbizaLovitMalifisentMarcelo BurlonMayoralMET InJeansMET InJeans Kids
Michael KorsMiss GrantMonclerMonnalisaMoschinoMSGMMy Brand Kids
Nik & NikNikkie By Nikkie PlessenParajumpersPate de SablePhilipp Plein PetitePinkoRadical
ReindersReplayRichStone IslandTop-TeeTurquoiseTwin Set
WanderlustCopyright © 2008-2017 DIVALI-Online.com