DIVALI-Online.com
DAMESMEISJESJONGENSNEW ARRIVAL English  Nederlands  
Zoek product  

Algemene (leverings)voorwaarden

Algemene gegevens:

Handelsnaam:WWW.DIVALI-ONLINE.COM
    K.v.k.     34215471
    Btw. Nr. NL8136.85.679.B01

Correspondentieadres:
    Huigbrouwerstraat 12
    1811 BJ Alkmaar
    Nederland

Vestigingsadres winkel:
    DIVALI Fashion
    Huigbrouwerstraat 12
    1811 BJ Alkmaar
    Nederland

Algemene Voorwaarden Bestelling:
De verkoop van onze kledingen en accessoires zijn uitsluitend mogelijk via onze website op het internet. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Hierin zijn ook de kosten voor het verzenden inbegrepen.

Verzendkosten:
Binnen Nederland
Wij hanteren altijd 2,95 euro aan verzendkosten per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikels.
Buitenland
Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land. Voor meer informatie verwijzen wij u naar "Verzenden & Retouren"

Betaling:

Online betalen:
Wij geven de voorkeur aan betalen direct met iDEAL, PAYPAL of Docdata Payment . Bij directe betaling met de genoemde betaalmethode wordt er 2,5% korting in mindering gebracht op het totaal bestelde bedrag. Voor meer informatie over online betalen verwijzen wij u naar "Betalen"

Overboeking:
Wenst u op de normale manier d.m.v. overboeking de betaling te doen
?
U kan in dit geval de stappen van het bestellingproces volgen. Stap 2 'Betalingsinformatie' geeft u 'vooruitbetaling' als keuze voor betalingswijze op. U kan ook de betaling middels acceptgirokaart aan ons overmaken.

De betaling kan overgemaakt worden op onze Rabobank rekening:
   Naam: Divali-Online
   Rekeningnummer: 1204.59.469
   BIC: RABONL2U
   IBAN: NL02RABO01204.59.469
   Woonplaats: Beverwijk
   Land: Nederland
   o.v.v. Bestelnummer

Remboursbetaling:
Remboursbetaling is bij ons WEL mogelijk, maar vanwege het feit dat sommige klanten de bestelling niet in ontvangst nemen, dienen de rembourskosten (te weten een totaal bedrag van 15,00 euro) vooruit betaald te worden. Het bedrag van de bestelling excl. verzendkosten zal dan worden geï door de postbode van TNT bij het overhandigen van het bestelde pakket.

Afhalen:
Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling op onze winkel in Alkmaar af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Op onze winkel kunt u eenvoudig betalen middels uw PIN. Makkelijk en veilig.
Uiteraard is contante betaling ook mogelijk.

Levering:
Divali-Online besteedt veel aandacht en zorg aan de acties en kortingen voor onze klant. Alle acties zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en marktontwikkelingen. Wij vragen om uw begrip.

We streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 3 dagen.
Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke bedrag.

De verzending geschiedt volgens de AVG-voorwaarden (Algemene voorwaarden voor goederenvervoer van TPG-post, welke na te lezen zijn op:
www.tpgpost.nl/siteinfo/voorwaarden algemeen.html

Afkoelingsperiode/Retourafhandeling:
Zie "Verzenden & Retouren".

Orderafhandeling:
Alle orders worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Mocht het voorkomen dat er 2 bestellingen op hetzelfde product zijn dan geldt de eerst binnengekomen bestelling.

Maat:
In de omschrijving hebben wij de afmetingen in cm vermeld. Mocht het toch gebeuren dat er geen afmetingen erbij staan, mail ons dan even. Wij meten het graag voor u na. Bij twijfel adviseren we om contact met ons op te nemen per email en/of per telefoon. ( 072-5111151)

Niet betalen:
De bestelde artikelen worden 3 dagen voor u gereserveerd. Na 3 dagen ontvangt u een herinneringsmail. Horen wij hier niks op en ontvangen wij geen betaling dan worden de bestelling geannuleerd. Bij herhaaldelijk niet betalen van de bestelling behouden we het recht om alle toekomstige bestellingen te weigeren.

Aansprakelijkheid:
DIVALI is NIET aansprakelijk voor het kwijtraken, beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Verzekerd verzenden is mogelijk, hiervoor berekenen we verzendkosten. (± 4,50 euro bovenop de standaard verzendkosten). U dient dit wel aan DIVALI (info@divali-online.com) kenbaar te maken.

DIVALI is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is DIVALI nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Indien vast komen te staan dat DIVALI toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan 1.000 euro.

Klachtenafhandeling:
Voor klachten met betrekking tot onze diensten en/of artikelen kan u contact opnemen met onze klantafdeling. Deze is per email te bereiken op:
info@divali-online.com
DIVALI-Online behandelt alle klachten serieus. Wij streven ernaar alle klachten binnen 48 uur af te handelen. Samen komen we altijd tot een bevredigende oplossing.

Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webwinkel mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van DIVALI-Online.com.

WWW.DIVALI-ONLINE.COM

 

Terug

Official dealer van de volgende merken:
7 All Mankind KidsArmani JuniorBOOFBossBy JottDelousionDishe Jeans
Divali_boutiqueDKNYDSQUARED2Elisabetta Franchi GirlsFun&FunGivenGlamorous
Goldie EstelleIn Gold We TrustIpanema - RiderJacky LuxuryJacky Luxury KidsJoshVKarl Lagerfeld Kids
Kate MackKate Mack SamplesKenzoLe ChicLittle DelousionLiu Jo KidsLofty Manner
Love IbizaLovitMalifisentMarcelo BurlonMayoralMET InJeansMET InJeans Kids
Michael KorsMiss GrantMonclerMonnalisaMoschinoMSGMMy Brand Kids
Nik & NikNikkie By Nikkie PlessenParajumpersPate de SablePhilipp Plein PetitePinkoRadical
ReindersReplayRichStone IslandTop-TeeTurquoiseTwin Set
WanderlustCopyright © 2008-2017 DIVALI-Online.com