ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE GEGEVENS

Handelsnaam: WWW.DIVALI-ONLINE.COM
K.v.k.     34215471
Btw. Nr. NL8136.85.679.B01

Vestigingsadres winkel:
DIVALI Fashion
Huigbrouwerstraat 12
1811 BJ Alkmaar
Nederland

COPYRIGHT

Alle teksten, beelden en applicaties zijn voor intern gebruik van onze klanten. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Divali deze site, of een gedeelte van deze site, te kopiëren, te vermenigvuldigen, te printen en/of te downloaden of te gebruiken anders dan voor eigen gebruik.

GARANTIE KLACHTEN

Mocht een product niet aan de verwachting voldoen, bijvoorbeeld door snelle slijtage, defecten etc., neem dan contact op via info@divali-online.com of op 072 51 511 11. Na beoordeling van het product door het team Divali en de fabrikant zal worden besloten of het artikel wordt gerepareerd, vervangen of dat de order geannuleerd wordt. Voorwaarden:

  • Deze garantie geldt alleen op artikelen die op een normale frequente wijze zijn gedragen en gewassen.
  • Sommige artikelen bevatten zeer delicate stoffen of materialen waarop we geen garantie kunnen geven. Dit zijn o.a. ritsen, zolen, strass stenen en/of pailletten, bont en delicate leersoorten.
  • Artikelen dienen binnen 4 weken worden aangemeld als klacht, anders kan deze niet meer worden geaccepteerd.

De verzendkosten voor het retoursturen komen voor uw eigen rekening. Wanneer de leverancier een nieuw artikel aanbiedt, zullen wij deze verzendkosten voor het opsturen van het nieuwe artikelen voor onze rekening nemen. Hetzelfde geldt voor als het defecte artikel wordt gerepareerd.

PRIJSGARANTIE

Bij Divali betaalt u altijd de laagste prijs en u krijgt het prijsverschil terug plus 10% van het prijsverschil nog erbij.

Om in aanmerking te komen voor de laagsteprijsgarantie moet het product aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • Het is een niet-afgesprijsd artikel
  • Het is een identiek product
  • Uitverkopen, groothandelsverkopen, sample modellen en beschadigde producten zijn uitgesloten
  • Buitenlandse winkels/websites zijn uitgesloten
  • Opgave binnen 14 dagen na aankoop.

AANSPRAKELIJKHEID

Divali is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.