RUILEN & RETOURNEREN

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Divali-Online. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden.

VOORWAARDEN

 • Er geldt een retourtermijn van 14 dagen na ontvangst
 • De artikelen zijn niet gedragen en/of gewassen. Kledingstukken die zijn bewerkt met strasstenen, studs en/of andere opgenaaide bewerking kunnen na het dragen niet worden geretourneerd
 • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
 • In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor onze rekening
 • Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

CREDITEREN

Voor zowel afgeprijsde als niet-afgeprijsde artikelen kunt u kiezen voor een tegoedbon of een terugstorting. Het bedrag wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst teruggestort. Een tegoedbon is niet tijdgebonden en kan altijd omgezet worden in contant.
Wanneer u de gehele bestelling terugstuurt, ontvangt u volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Merk op dat dit geldt niet voor rembours- en buitenlandse zendingen.
De ingewisselde spaarpunten - indien van toepassing - worden teruggezet op uw account.

KLARNA BESTELLING

Wij sturen de Klarna factuur pas na 3 dagen nadat u uw bestellingen heeft ontvangen. Binnen deze 3 dagen heeft u de mogelijkheid om uw retour aan te melden. Nadat wij uw retour hebben ontvangen, sturen wij aangepaste factuur van Klarna naar u toe.

ARTIKEL VAN SPECIAL ACTIE

 • Gratis cadeau
  Het artikel dat gratis wordt aangeboden onder bepaalde voorwaarden (b.v. minimum bestelbedrag) moet geretourneerd worden indien de bestelling niet meer voldoet aan de betreffende voorwaarden vanwege retour van artikel(en) van betreffende bestelling. Anders, wordt dit artikel verrekend met uw retour
 • Staffelkorting, X halen Y betalen Het bedrag na aftrek van de kortingen wordt als een tegoed op uw account bijgeschreven. De genoten korting blijft geldig voor andere producten.
  Indien u kiest voor terugstorting, zou de genoten korting niet meer geldig zijn. De korting van behouden artikelen worden opnieuw berekend en verrekend met de retour. B.v. door retour van een artikel is de staffelkorting 30% ipv 40% van uw bestelling.

RETOUR AANMELDEN

U dient uw retour aan te melden via "Mijn Account", vervolgens gaat u naar "Mijn Retouren".
U kunt het artikel retour melden tot 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Vervolgens hebt u nog eens 7 dagen de tijd om het pakket te versturen; in totaal dus 14 dagen.

Ruilen voor andere maat
Meld het artikel aan voor retour. Kies vervolgens de juiste maat van het artikel, indien deze voorradig is wordt de maat voor u gereserveerd. Zodra we uw retour hebben ontvangen, versturen we het gewenste artikel. De kosten voor versturen naar ons zijn voor uw eigen rekening. De kosten voor versturen naar u zijn voor onze rekening.
Ruilen voor andere artikelen
Plaats eerst een nieuwe bestelling en kies voor de betaalmethode "Overmaking". Meld vervolgens de artikelen aan voor retour en geef aan dat u de retour wilt omruilen voor andere artikelen. U kunt dan de omruilbestelling in het drop-down menu selecteren (Let op: u moet eerst een nieuwe bestelling plaatsen voordat u de retour gaat aanmelden. Anders verschijnt uw nieuwe bestelling niet in het drop-down menu).

RETOURKOSTEN

U betaalt zelf de kosten van de retourzending.

RETOURADRES

Divali-online.com
Huigbrouwerstraat 12
1811 BJ Alkmaar
Nederland