RETOURNEREN & GARANTIE

Om je retour sneller te kunnen verwerken, adviseren we je om je retour via je account aan te melden:

1. Ga naar Mijn Account
2. Navigeer naar Mijn Retouren
3. Klik de artikelen aan die je wilt retourneren of ruilen. 
4. Controleer en bevestig je retour/omruiling.
5. Je ontvangt een retournummer. Vermeld deze duidelijk op/in de doos.
6. Verpak de artikelen die je wilt retourneren. 
7. Breng je retour naar een postpunt en verzend het pakket naar ons retouradres (zie hieronder.)

Ruilen voor andere maat
Meld het artikel aan voor retour. Kies vervolgens de juiste maat van het artikel, indien deze voorradig is wordt de maat voor je gereserveerd. Zodra we je retour hebben ontvangen, versturen we het gewenste artikel. De kosten voor versturen naar ons zijn voor je eigen rekening. De kosten voor versturen naar je zijn voor onze rekening.

Ruilen voor andere artikelen
Plaats eerst een nieuwe bestelling en kies voor de betaalmethode "Overmaking". Meld vervolgens de artikelen aan voor retour en geef aan dat je de retour wilt omruilen voor andere artikelen. Je kunt dan de omruilbestelling in het drop-down menu selecteren (Let op: je moet eerst een nieuwe bestelling plaatsen voordat je de retour gaat aanmelden. Anders verschijnt je nieuwe bestelling niet in het drop-down menu).
 
Retourkosten
Je betaalt zelf de directe kosten (de verzendkosten) van de retourzending.
 
Retouradres - LET OP - NIEUW RETOURADRES
Divali
Laat 116
1811 EL Alkmaar
Nederland

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Wel zouden we het waarderen als je een feedback kan geven waarom je bepaalde artikel(s) retour wil sturen. 

Je mag de producten beoordelen zoals dat in de winkel ook gebruikelijk is. Je dient de goederen in de staat terug te brengen/sturen zoals je deze hebt ontvangen. Mocht je een pakket ontvangen die niet in goede staat verkeerd dan adviseren we je dit pakket NIET in ontvangst te nemen. Mocht er een onverhoopt een artikel toch niet aan de verwachte kwaliteit voldoen dan dien je dit z.s.m te melden via:
info@divali-online.com
tel. 072-5111151

whatsapp: +31 6 24446262
Stuur ook foto's mee en vermeld je bestellingnummer, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. 

Voor meer infomatie over Herroepingsrecht verwijzen we je naar onze Algemene voorwaarden.

 
Tips
1. Vraag altijd om een retourbewijs bij het postpunt waar je je retour verzend, in het geval van vermissing van je pakket.
2. Maak de verzenddoos/verpakking zorgvuldig open, zodat je deze kunt hergebruiken om je retour in terug te sturen.
 
CREDITEREN
Voor zowel afgeprijsde als niet-afgeprijsde artikelen kan je kiezen voor een tegoedbon of een terugstorting. Het bedrag wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst teruggestort. Een tegoedbon is niet tijdgebonden en kan altijd omgezet worden in contant.
Wanneer je de gehele bestelling terugstuurt, ontvang je de volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. De ingewisselde spaarpunten - indien van toepassing - worden teruggezet op je account.
 
KLARNA BESTELLING
Wij sturen de Klarna factuur pas na 3 dagen nadat je je bestellingen hebt ontvangen. Binnen deze 3 dagen heb je de mogelijkheid om je retour aan te melden. Nadat wij je retour hebben ontvangen, sturen wij aangepaste factuur van Klarna naar je toe.
 
ARTIKEL VAN SPECIALE ACTIE
  • Gratis cadeau
    Het artikel dat gratis wordt aangeboden onder bepaalde voorwaarden (b.v. minimum bestelbedrag) moet geretourneerd worden indien de bestelling niet meer voldoet aan de betreffende voorwaarden vanwege retour van artikel(en) van betreffende bestelling. Anders, wordt dit artikel verrekend met je retour
  • Staffelkorting, X halen Y betalen Het bedrag na aftrek van de kortingen wordt als een tegoed op uw account bijgeschreven. De genoten korting blijft geldig voor andere producten.
    Indien je kiest voor terugstorting, zou de genoten korting niet meer geldig zijn. De korting van behouden artikelen worden opnieuw berekend en verrekend met de retour. B.v. door retour van een artikel is de staffelkorting 30% ipv 40% van uw bestelling.